Calivita

Advertising

Coenzyme Q 10, 90 capsule

Vă mai puteţi lua la întrecere cu cei de douăzeci de ani? Nu? Simţiţi că aveţi mai puţină energie? Care este soluţia? Asiguraţi celulelor d-voastră sursa de energie necesară şi rezultatele nu vor întârzia să apară! Coenzima Q10 este o substanţă indispensabilă asigurării energiei necesare celulelor.

Mai multe detalii


83,60 LEI TVA inclus

Disponibilitate:

49 produse în stoc


O capsulă de CoQ10 furnizează tot atâta CoQ10 cât 2 kg de somon sau 3 pulpe întregi de pui !


Vă mai puteţi lua la întrecere cu cei de douăzeci de ani? Nu? Simţiţi că aveţi mai puţină energie? Care este soluţia? Asiguraţi celulelor d-voastră sursa de energie necesară şi rezultatele nu vor întârzia să apară! Coenzima Q10 este o substanţă indispensabilă asigurării energiei necesare celulelor. Dacă celulelor organismului le sunt furnizate toate substanţele necesare, atunci nivelul energetic al acestuia va fi corespunzător. Care este rezultatul? O capacitate de muncă, un elan şi o rapiditate care pot concura cu cele ale tinerilor.

Coenzima Q10 (ubichinona), notată uzual CoQ10 sau CoQ10, este o substanţă cu specific vitaminic. Este asemănătoare vitaminei E, dar are un efect antioxidant mai puternic decât aceasta. Poate fi considerată un fel de catalizator care accelerează procesele biochimice în direcţia favorabilă. Coenzima Q10 este indispensabilă pentru desfăşurarea neperturbată a proceselor biochimice şi pentru buna funcţionare a organismului. Carenţa coenzimei Q10 creează perturbări în generarea energiei (energogeneză) şi poate cauza diverse tulburări funcţionale în organism. O scădere a nivelului coenzimei Q10 cu doar 25% poate juca un rol în declanşarea a numeroase afecţiuni. De exemplu, dacă în musculatura inimii nu ajunge o cantitate corespunzătoare de coenzima Q10, pot apărea tulburări funcţionale. Până la vârsta de aproximativ treizeci de ani, coenzima Q10 este sintetizată în organism, însă, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de coenzima Q10 scade, fiind necesară suplimentarea ei prin alimentaţie sau prin consumul de suplimente alimentare.

Flaconul de Coenzima Q10 contine 90 de capsule.

Compozitia Coenzima Q10/capsula:

Ubiquinona (coenzima q10) ... 10mg

Beta-caroten ... 1000 UI

Vitamina E ... 10 UI

Seleniu ... 10mcg

Nu exista cometarii de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.