Calivita

Advertising

Cum Tratam coxartroza cu produse CaliVita

 


Putem spune despre Coxartroza, ca reprezinta orice reumatism degenerativ se manifesta prin deteriorarea cartilajului articular si leziuni osoase de vecinatate. Coxartroza este artroza soldului. Printre cauze acestei afectiuni trebuie luate in seama si imbatranirea tisulara, factorii nervosi si ereditari. Artrozele (fie ca este vorba despre coxartroza sau de alte afectiuni articulare degenerative) sunt considerate de origine metabolica si endocrina (apar in obezitate, diabet, tulburari de secretie ovariana) sau factori mecanici (conditii statice defectuoase, ducand la uzura cartilajelor), traumatisme, factori circulatori (tulburari vaso-motorii, varice), viroze, etc.
Simptomul principal este durerea care apare mai ales dimineata, la primii pasi, si cand se schimba vremea. La miscari se aud scartaituri. Cu timpul se instaleaza anchiloza si deformatiile. La radiografie se vad osteofite, deformatii si osteoporoza.
In coxartroza durerile nu sunt violente, dar persista, agravandu-se la mers si ameliorandu-se in repaus. Pe langa durerea produsa in timpul miscarii, alt simptom este intepenirea articulatiei in repaus cu revenirea la normal dupa primele miscari. Dupa limitarea miscarii care este din ce in ce mai suparatoare, in formele evoluate apare schiopatatul si durerile persista la repaus si noaptea. Nu se va sta pe scaun mult timp, nu se va merge mult si se vor evita treptele.

Produse naturale Calivita recomandate in coxartroza sunt:

Cugetari si maxime
Viata este ca iubirea; intreaga ratiune este impotriva ei si toate instinctele sanatoase pentru.
                                                                             Samuel Butler
Cat de dulci sunt amintirile batailor de inima, cat de invapaiate sarutarile tineretii inflorite.
                                                                              Alecu Russo

AcasăAcasă