Calivita

Advertising

Utilizarea produselor naturiste Calivita pentru tratarea

                     gastritei acute si cronice

 

Sfatul medicului spune ca gastrita reprezinta o inflamatie a mucoasei stomacului, cu evolutie acuta sau cronica. Gastrita acuta este urmarea unui exces alimentar, mai ales a excesului de alcool sau survine dupa inghitirea accidentala sau voluntara de substante toxice (in special soda caustica). Se intalneste in cursul bolilor infectioase. Gastrita cronica este urmarea gastritei acute sau se instaleaza progresiv la cei care mananca repede si la ore neregulate. Imediat sau la cateva ore dupa o masa neregulata sau cu alimente prea grase, bolnavul are senzatia de voma, ragaieli cu miros neplacut, caldura cu transpiratii, dureri de cap. Durerile de stomac au aspect de colica si pot fi insotite de varsaturi, dupa care durerile se calmeaza.

Alimentatie recomandata: usoara (supe de zarzavaturi, branza de vaci, paine alba, mere coapte). Se va manca incet, iar in cazul durerilor dupa masa se va sta culcat cu o compresa calduta pe abdomen.

Sunt interzise urmatoarele alimente: carne grasa, vanat, ceapa, castraveti, telina, alimente din fibre tari.


Produse naturiste Calivita recomadate in tratarea gastritei sunt:

Obs.:

- Se vor administra obligatoriu fie Nopalin, fie Green Care, fie amandoua simultan.

- Se va asocia Rhodiolin pentru calmarea nervului vag (al stomacului), deoarece majoritatea gastritelor se fac pe stress.

 


AcasăAcasă