Calivita

Advertising

Tratarea afectiunilor cardiace


Bolile cardio-vasculare isi gasesc punctul culminant intr-un atac (apoplexie sau criza cardiaca), in anghina pectorala, infarct miocardic sau colaps.
Pentru cei afectati de anumite tulburari cardio-vasculare, este bine sa se evite factorii de mediu care ar putea duce la amplificarea afectiunilor deja existente. Unul dintre acestea este TEMPERATURA. Temperaturile inalte ne afecteaza pe toti, dar pot ucide un bolnav cardiac.

Recomandarile medicilor sunt foarte utile in acest sens: bolnavii trebuie sa iasa din casa ori dimineata devreme, ori seara, cand se mai racoreste putin. In timpul zilei, ei vor purta obligatoriu palarie de soare sau umbrela si se vor deplasa cu predilectie prin locuri umbroase. Pentru acesti bolnavi, baia de soare este strict interzisa, existand riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.

Bolile cardio-vasculare cele mai raspandite sunt: ateroscleroza sau ingustarea vaselor de sange, tulburarile de irigatie a creierului si a membrelor, tulburari de ritm cardiac, ingustarea vaselor coronare si probleme de tensiune arteriala.

Produse naturale Calivita recomandate in afectiuni cardiace:

Super Coenzyme Q10 Plus (90 capsule)
Omega 3 Natural Fish Oil (100 capsule)
Coenzyme Q10 (90 capsule)
Mega Protect 4 Life (90 tablete)
Senior Formula (90 tablete)
Zen Thonic (946 ml)

Gingko XC(100 tablete)    


AcasăAcasă