Calivita

Advertising

Produsele naturale Calivita ca tratament pentru

                          litiaza renala

 

 

Adunarea sarurilor din urina in cantitati sub forma de nisip sau de calculi reprezinta litiaza renala. Ca si in litiaza biliara, unele persoane poarta calculii toata viata (in bazinet) fara a acuza vreo suferinta. Cand calculii se deplaseaza si migreaza in caile urinare, bolnavul acuza dureri violente in regiunea lombara (sale), cu iradieri catre organele genitale externe.

In functie de compozitia lor chimica, calculii renali sunt de trei feluri: uratici (duri, galbeni-bruni), fosfatici, (moi, sfaramiciosi si alb-galbui) si oxalici (neregulati, cenusii).

Masuri igienice: evitarea mersului cu motocicleta, cu caruta, a calaritului, pentru a nu provoca migrarea calculului in caile urinare, cauza principala a colicilor renale. Regimul alimentar va fi in functie de natura calculului.

Litiaza urica
Alimente interzise: carne de vitel, de porc, de porumbel, creier, heringi, sardine, spanac, conopida, sparanghel, legume uscate, ciuperci, bauturi alcoolice.

Litiaza oxalica (cea mai frecventa)
Alimente interzise: grepfruturi, lamai, mere, pere, conopida, spanac, stevie, coacaze, prune, mazare, castraveti, cartofi, ceai, cacao, ciocolata, macris, smochine sfecla rosie, agrise.

Bolnavii cu litiaza vor consuma aproximativ 2 litri de lichide pe zi (numai cu avizul medicului). Toamna vor face cure de struguri, 1-2 zile pe saptamana, cate 1-2 kg exclusiv.


Produsele naturale Calivita recomandate ca tratament pentru litiaza renala sunt :

     

AcasăAcasă