Calivita

Advertising

Utilizarea produselor naturale Calivita in prevenirea si tratarea matretii

 

 

 

Este stiut faptul ca majoritatea problemelor parului si pielii capului se pot trata la domiciliu. Matreata si calitatea scazuta a firului de par pot fi legate de o proasta nutritie, stres, boala, un tratament medicamentos dur sau cu efecte secundare, dereglari hormonale sau imbatranire.

Productia de sebum din pielea capului este strans legata de structura genetica si de echilibrul hormonal; mai intensa in adolescenta, ea se manifesta printr-o activitate celulara sporita, luand forma unor mici cruste numite matreata, putand fi provocata de o infectie micotica. Stresul, un soc fizic sau psihic, nasterea, boala sau tratamentul cu anumite medicamente pot provoca rarirea parului. Tensiunea musculara indusa de stres intinde pielea capului si impiedica sangele, care aduce substante nutritive, sa ajunga la foliculii de par. Radacinile de par subnutrite se usuca si parul poate cadea prematur.

Starea parului si a pielii capului este adesea legata de stilul de viata si modul in care se ingrijeste fiecare persoana, in viata de zi cu zi, dar si la serviciu.


Produsele naturale Calivita recomandate pentru prevenirea si tratarea matretii sunt:

 

AcasăAcasă