Calivita

Advertising

 

Cum tratam alopecia (caderea parului)


Putem spune despre caderea parului sau alopecia, ca este o suferinta intalnita atat la femei cat si la barbati, ea avand un caracter temporar sau permanent. Cauzele alopeciei sunt: igiena defectuoasa a parului, unele boli de piele, unele medicamente, greseli de alimentatie, vopsirea sau coafarea parului foarte des, stresurile, etc.

Masuri igienice:

- parul va fii pieptanat si periat zilnic, evitandu-se manevrele brutale;

- parul va fi spalat in mod regulat, la 2 - 7 zile (in functie de gradul de seboree) cu sampon cu gudron: - capul va fi tinut, in sezonul cald, chiar pe ploaie sau pe vant, in permanenta descoperit;

- evitarea fumatului si a stresului.

Alimente de evitat: grasimi (mai ales animale), conserve, oua, organe, fainoase, cafea, bauturi alcoolice.

 

Produse naturale CaliVita recomandate în alopecie(caderea parului):

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii", stopand astfel extinderea zonelor de alopecie prin asigurarea unui calm emotional).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, este antioxidantul specific mentinerii sanatatii parului combatand caderea si devitalizarea firelor de par).

- Protect 4 Life (1-0-1, dupa masa; 3 luni continuu; stimuleaza circulatia periferica, asigurand o buna vascularizare a pielii capului si implicit a radacinii parului).

- Stress Management B Complex (1-1-0 inainte de masa) - complexul de vitamine B din compozitie ajuta la refacerea scalpului, a tegumentelor, a pielii si parului. - samponul Silk and Shine de la CaliVita.(RECOMANDAT).


AcasăAcasă