Calivita

Advertising

Tratare aritmie cardiaca

 

 Putem spune ca aritmia cardiaca reprezinta o afectiune ce consta in aparitia unor batai neregulate in zona inimii, pentru care recomandam urmatoarea schema de tratament:

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; faciliteaza oxigenarea sangelui in arterele inimii prevenind bataile neregulate ce produc discomfort in zona precordiala si anxietate - stare de teama secundara instalarii aritmiei) sau Super Coenzyme Q10 Plus (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; indicata mai ales la varstnicii cu afectiuni cardiovasculare) sau Coenzyme Q10 Sublingual (0-1-0 dupa masa; 2 luni continuu; actioneaza rapid, eliminand diversele tipuri de aritmie ce pot aparea atat la oamenii aparent sanatosi cat si la pacientii cardiaci).

- Rhodiolin (2-4 capsule pe zi in momontele de stres asociate cu dereglari ale ritmului cardiac; inlatura simptomele neplacute prin relaxarea sistemului neurovegetativ).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 dupa masa; se administreaza pana la terminarea tabletelor din flacon si se repeta in ritm de 3 cure pe an; combate aritmia prin reglarea nivelului de minerale, vitamine din organism si prin inlaturarea anemiei destul de frecvente la populatie ce are ca repercursiuni tulburarea ritmului cardiac).

Observatie: La bolnavii cardiaci se pot lua in paralel cu medicatia clasica. Se pot face pana la 2 sau maxim 3 cure pe an, cu pauza de minim o luna intre ele,sau mai mult.

  Citate

   Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine.

                                                                                      Ioan Gura de Aur

                
  Chiar daca noi ne departam de Dumnezeu, Dumnezeu ramane aproape de noi.

                                                                                       Ioan Gura de Aur

AcasăAcasă