Calivita

Advertising

Digest Ease (100 tablete) , enzime digestive

Aveţi o digestie bună?
Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Încercaţi şi veţi vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar şi starea dumneavoastră generală.

Mai multe detalii


72,27 LEI TVA inclus

Disponibilitate:

65 produse în stoc


Constituenţii alimentelor - proteine, glucide, lipide - sunt descompuşi prin digestie. Se poate constata că, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scăderea capacităţii de masticare, funcţionalitatea redusă a glandelor producătoare de enzime din tractul digestiv.  

 

Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar.

 

Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.


Majoritatea enzimelor de origine vegetală funcţionează identic atât în mediul acid, cât şi în cel alcalin, acţiunea lor extinzându-se asupra întregului tract digestiv.

 

Mod de administrare: 1 tableta zilnic in timpul mesei.

Compozitia/tableta Digest Ease:

Complex de enzime fungice Digezyme ... 100mg

Alfa-amilaza minim ... 2400 U

Activitate proteolitica min. ... 6000 U

Activitate lactazica min. ... 400 U

Activitate lipolitica min. ... 100 U

Amilomaltoza min. ... 50 U

Activitate celulolitica min. ... 25 U

Nu exista cometarii de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.