Calivita

Advertising

Meal Time Digestive Enzymes (100 tablete) , enzime din papaya

În lipsa enzimelor, digestia alimentelor consumate nu s-ar putea realiza şi organismul nu ar putea utiliza nutrienţii. Cu ajutorul enzimelor, din alimente se eliberează vitamine, aminoacizi şi substanţe minerale care sunt necesare funcţionării normale a organismului.

Mai multe detalii


28,60 LEI TVA inclus

Disponibilitate:

61 produse în stoc


Aveţi o digestie bună?
Dacă nu, atunci puteţi rezolva uşor problemele dumneavoastră cu ajutorul unor enzime de origine vegetală, care ajută la digestia alimentelor. Încercaţi şi veţi vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar şi starea dumneavoastră generală.


Constituenţii alimentelor - proteine, glucide, lipide - sunt descompuşi prin digestie. Se poate constata că, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scăderea capacităţii de masticare, funcţionalitatea redusă a glandelor producătoare de enzime din tractul digestiv.

 

Tulburările de digestie sunt semnalate prin balonări frecvente, flatulenţă, urmate uneori de diaree sau constipaţie. Absorbţia deficitară duce implicit la scăderea ponderală, slăbiciune, stare generală de disconfort şi slăbirea sistemului imunitar.

 

Tulburările de digestie pot apărea nu numai la vârste înaintate, ci şi din alte motive, în orice etapă a vieţii. Deoarece digestia este reglată de enzime, un rol important în prevenirea sau ameliorarea unor tulburări digestive îl are consumul de suplimente alimentare cu enzime.


Papaina este cea mai importantă enzimă aflată în frunzele şi fructele plantei tropicale papaya. Această enzimă este asemănătoare cu pepsina produsă de organismul uman şi intervine în descompunerea alimentelor.

 

Principalul efect constă în predigestia cărnii (adică pregăteşte carnea încă înainte de a ajunge în stomac şi de a începe digerarea ei). Majoritatea enzimelor de origine vegetală funcţionează identic atât în mediul acid, cât şi în cel alcalin, acţiunea lor extinzându-se asupra întregului tract digestiv.

 

Datorită acestei enzime este facilitată nu numai digestia alimentelor de origine animală, ci şi vegetală.


Mod de administrare Meal Time: 1-2 tablete masticabile zilnic dupa mese.

Meal Time continut pe tableta:

Enzime Papaya......250 mg

Nu exista cometarii de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.