Calivita

Advertising

URX Calivita

URX este primul produs Calivita care tine sanatatea rinichilor si a tractului urinar „SUB” CONTROL!

Mai multe detalii


100,87 LEI TVA inclus

Disponibilitate:

85 produse în stoc


URX este primul produs Calivita care tine sanatatea rinichilor si a tractului urinar „SUB” CONTROL!

Ca rezultat al unor cercetari detaliate, cercetatorii CaliVita au combinat urmatoarele ingrediente:

- Merisorul - D-manoza - Urzica - Nasturelul - Buchu - Strugurii ursului - Vitamina C si astfel a fost creat PRIMUL PRODUS CaliVita care ofera O PROTECTIE COMPLEXA A TRACTULUI URINAR SI RINICHILOR -URX.

La persoanele sănătoase, sistemul urinar este, de obicei, steril, prin urmare funcţionarea sa pare aproape „naturală”. Însă la unele persoane infecţiile urinare apar mai frecvent, motivul fiind predispoziţia, o ţinută neadecvată sau frecventarea locurilor cu risc sporit de infecţie (ştranduri, bazine de înot etc.).

Protecţia tractului urinar este foarte importantă, însă de multe ori nu îi acordăm atenţia necesară. Unele persoane consideră răcelile un lucru obişnuit, însă, dacă nu sunt tratate adecvat, pot degenera în afecţiuni serioase.

Putem sprijini sănătatea tractului urinar consumând lichide, acordând o atenţie sporită igienei intime (de exemplu la toaletele publice), evitând să stăm pe suprafeţe reci şi mergând regulat la toaletă. Însă acum, consumând URX, beneficiem şi de o protecţie internă.

La selectarea substanţelor active care intră în componenţa acestui produs, scopul nostru principal a fost menţinerea funcţionării sănătoase a tractului urinar. Una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte benefice asupra tractului urinar este merişorul (Vaccinum macrocarpon), care se găseşte, bineînţeles, şi în noul nostru produs. Cealaltă substanţă activă de bază din URX este D-manoza, o moleculă de zahăr capabilă să „lege de ea însăşi” bacteria E. Coli, mai exact partea cu care aceasta aderă la pereţii tractului urinar, şi să o elimine prin urină* (*C S Edén and H a Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21 (1): 229-237.)

Frunzele de urzică (Urtica dioica), datorită efectelor diuretice uşoare ale acestei plante, ajută la menţinerea sănătăţii rinichilor şi la funcţionarea sănătoasă a tractului urinar inferior. Datorită frunzelor bogate în flavonoide, buchu (Agathosma betulina) este, de asemenea, un diuretic uşor. În plus, acest produs mai conţine năsturel (Nasturtium officinale) şi vitamina C.

Cui se recomandă urx?

Tuturor celor care ... sunt susceptibili la răceli... ... frecventează bazinele de înot sau ştrandurile... ... nu se îmbracă adecvat în anotimpul rece... ... nu beau destulă apă... ... consideră că protecţia tractului urinar este foarte importantă!

Există situaţii în viaţa de zi cu zi când trebuie să acordăm o atenţie sporită TRACTULUI URINAR… ... când mergem pe o suprafaţă rece... ... când nu ştim cum e vremea afară... ... când aşteptăm prea mult să mergem la WC (chiar dacă nu vrem lucrul ăsta)...

 

 

Continut URX

O tableta de URX contine:

- D-manoză ● 150 mg

- Extract din fructe de merişor ● 100 mg (std. 30% polifenoli)

- Vitamina C ● 20 mg

- Extract din frunze de năsturel 4:1 ● 17 mg

- Extract din frunze de urzică ● 100 mg (std. 1% acid silicic)

- Extract din frunze de buchu 4:1 ● 30 mg

- Extract din frunze de strugurii ursului 4:1 ● 100 mg

Nu exista cometarii de la utilizatori.

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.